Recenze

Tuto školku doporučuji všem rodičům. Pro mě je tato školka s krásnou zahradou úžasná. Velmi profesionální personál – zkušení pedagogové – mají na výchovu a vývoj dítěte vždy svůj názor a postoj, podložený zkušenostmi. Na zahradě a po celý den trvale anglicky mluvící učitel, který mluví pouze anglicky. Za pár měsíců dítě začíná rozumět a chce mluvit anglicky, ale hlavní věc je, že je to jen příjemná hra.

Vlastní zahradu – tým zkušených učitelů, kteří jsou neustále v dobré náladě a vždy Vám se vcším pomohou, vše je vždy pod kontrolou a funguje na nejvyšší úrovni. Jakékoli odvolání okamžitě najde odezvu, zvláště příjemná je chuť jít na schůzku v nestandardních požadavcích. Najatý ředitel se může velmi snažit, ale nikdy se nebude srovnávat s majitelem))

Zahrada je vybavena obrovským množstvím hraček a her, prostornými místnostmi pro odpočinek, stravování, hry, aktivity. Skvělé venkovní hřiště vybavené spoustou rekreačního vybavení, což je důležité – velmi zelené a se stinnými plochami pro horké letní období.

Chutné jídlo, ale co je důležitější – pro zvláště náročné rodiče – možnost výběru menu.
Ve školce mají děti možnost zahrát si tenis s profesionálním trenérem (ne učitelem na plný úvazek), zahrát si na klavír nebo flétnu, navštívit bazén atd.

A také je cítit starostlivý přístup k dítěti – neustálý pocit, že školka je rodina a že vaše dítě je tam velmi důležité.

Maminka Nikolase – Yrina Y.

Mateřskou školu založila paní Petra s dcerou Andrejkou, po celou dobu se vždy postaraly o velmi profesionální přístup, nadšení pro rozvoj dětí, velké množství milého personálu, akce pro rodiče i děti. Rodilý mluvčí. Neskutečně krásně vybavená mateřská školka s krásným vlastním hřištěm a spoustou nápadů, jak děti zaměstnat, kvalitní zdravé stravování. Děkujeme Vám moc za všechno.

Maminka Honzíka – Anna V.

Ve jménu celé naší rodiny bych chtěla poděkovat výjimečnému personálu mateřské školy Litttle fox, který na velmi vysoké profesionální úrovni a celou svou láskou pečuje o mého syna Leonarda. Když jsem si vybírala dvojjazyčnou školku – česko anglickou, jako každá matka a zejména jako cizinka žijící v Praze, jsem byla mimořádně náročná. Obzvlášť jsem vděčná za vbudování základů znalosti českého jazyka u mého syna a za vědomosti, které nabyl. Je jednoznačné, že se rozvíjí jako samostatná a sebevědomá osobnost. Děkuji za služby, které maximálně ulehčují rodičům péči a zejména za informační aplikaci, která v reálném čase a podrobně uvádí, co se děje každý den s našimi dětmi. Těší mě, že jsme udělala velmi dobrou volbu pro svoje dítě. Děkuji moc paní učitelkám a především Andrejce a Petře za jejich nekonečnou ochotu a profesionální péči o „nás“ rodiče. Ještě jednou velké díky a přeji Vám do budoucna mnoho úspěchů a mnoho nových malých „foxíků“.

Maminka Leonarda – Elliana T.

Dobrý den Andrejko a Petro, za sebe i za Ellu bych Vám za tento školní rok chtěla moc poděkovat. Ella je ve školce šťastná a chodí tam s velkým nadšením. Nemohli jsme si vybrat lepší místo, kam dceru přihlásit, a kde začít školní vzdělávání! Přeji Vám spoustu tak spokojených dětí, jako se Vám to podařilo u nás. A ještě jednou Vám I celé školce za krásný přístup děkuji!

Maminka Elli – Natali P.

Příjemná krásná mateřská škola s krásnou vlastní zahradou je plná šťastných dětí, veselých učitelů. Při dotazu, co náš syn má ve školce rád odpověděl, že kroužek malého objevitele, lekce flétničky, tenis, plavání, své učitele, hrát si s kamarády na zahradě a vaření. Little fox navštěvovala i má dcera, která nastoupila ve dvou letech do třídy koťátek. Po domluvě s učiteli se po pár měsících přesunula do třídy lištiček. Velmi oceňuji, že Little fox školka se opět zachovala lidsky a vstřícně a hodnotili především schopnost mého dítěte ne dle věku, ale schopností. Dcera chodila do školky každý den s úsměvem. Já jako rodič oceňuji velkou vstřícnost a velkou flexibilitu při řešení jakéhokoliv problému, výbornou komunikaci ať s učiteli, vedením školky či s ostatními rodiči. Výuka angličtiny formou rodilých mluvčí a bylingvní výuky je přirozená a obě mé děti se bez obav domluví také v anglickém jazyce. Předškolní příprava je perfektní a pečlivá, výběr kroužků aktivit je velmi pestrý. Adaptační proces je veden velmi citlivě a individuálně s ohledem na konkrétní dítko, starší děti jsou podporovány v samostatnosti, odpovědnosti a k respektu k okolí. Děti tráví svůj čas v Little fox v přátelské až domácí atmosféře, často dotažené do dokonalosti vůní pečícího štrůdlu, nebo zeleninové polévky. Jsem šťastná, že mé děti navštěvovaly mateřskou školu Little fox. Vše bylo vždy perfektní. Díky ročenkám, které děti dostaly na konci školního roku budou na svou školku vzpomínat vždy. Ještě jednou Vám moc děkuji a zdravím Andrejku a paní ředitelku Petru, byly jste úžasné a vždy součástí naší rodiny.

Maminka Vilmy a Františka – Elena M.

Když měla moje malá dcerka 2, 5 roku, rozhodli jsme se, že začne navštěvovat školku. Než jsme vybrali mateřskou školu Little fox, byly jsme se podívat v 7 školkách a Little fox byl jednoznačnou volbou. Tato školka splnila všechny naše očekávání. Dcera je velmi nadšená ze všech aktivit, které tato školka poskytuje. Všechny učitelky si velmi rychle oblíbila a našla si hodně kamarádek a kamarádů. Každý den mě překvapuje novými básničkami a písničkami, které se ve školce učí a hlavně co je pro mě velmi důležité, je krásné, jak se zdokonaluje v angličtině. Vidím na dceři, že je velmi šťastná a to je pro mě, jako pro rodiče nejdůležitější.

Maminka od Violky – Katerina K.

Zavřít menu